Füllyukasztás - akár csecsemőkortól - modern, veszélytelen eszközökkel
Fülbelövés országszerte Csecsemő fülbelövés Orr piercing belövés
Belőhető fülbevalók Akupunktúra és a fülbelövés Korrekció / Tények és tévhitek
Köldök piercing belövés Linkek Elérhetőség - Kapcsolat

Fülbelövés, füllyukasztás - Köldök és orr piercing belövés
Balatonlellén és környékén

A fülbelövést, füllyukasztást vállalom kiszállással, az Önök otthonában Balatonlellén és környékén újszülöttek, csecsemők, kisgyermekek, tinik, és felnőttek részére.

Kedves leendő Vendégeim!
Szalonom 2016. augusztus 22.-től 28.-ig szabadság miatt ZÁRVA tart.

- Nem elégszik meg a hagyományos füllyukasztó eszközök használatával (tű, hangos pisztoly)?
- Szeretné, ha egy olyan gyakorlott szakember végezné el gyermeke fülbelövését aki NEM csak kereset kiegészítésként foglalkozik a szolgáltatással?
- Örülne, ha a fülbelövés után praktikus, korszerű, gyakorlatias, ésszerű utókezelő tanácsokkal látnák el? - Nem akar csalódni a minimális fülbevaló választék láttán, mondván úgyis csak egy kis időre szükséges a belőtt fülbevaló?
Keressen bizalommal, szívesen segítek!

Szalma-Rákász Andrea
Mobil elérhetőség: + 36 30 394 2389
csecsemofulbeloves12@gmail.com
www.facebook.com/fulbeloves.csecsemokortol
www.twitter.com/andikozmetika

Csecsemő fülbelövésSzalma-Rákász Andrea vagyok, 10 éve foglalkozom csecsemő fülbelövéssel. Speciálisan újszülöttek, csecsemők, kisgyermekek, felnőttek fülbelövésével, füllyukasztásával foglalkozom.

A szolgáltatást korunk legmodernebb techinájával végzem az amerikai Studex cég professzionális eszközével a System 75 fülbelövő rendszerrel.

Fülbelövés szolgáltatás igénybe vehető kiszállással az Önök otthonában, előre egyeztetett helyszínen és időpontban! Bővebb felvilágosítást szívesen adok elérhetőségeim bármelyikén. Keressenek bizalommal!

Szolgáltatás igénybe vehető Balatonlelle és környékén: Balatonlelle, Balatonboglár, Fonyód, Balatonfenyves, Balatonszemes, Látrány, Somogytúr, Somogybabod

Nyitva tartás:
Hétfő: 10-17 bejelentkezés alapján
Kedd: Kiszállással az Önök otthonában
Szerda: 8-16 bejelentkezés alapján
Csütörtök: 11-17 bejelentkezés alapján
Péntek: 10-17 bejelentkezés alapján


A fülbelövés menete:

Csecsemő fülbelövésA csecsemők fülbelövése egy kicsit speciálisabb eljárást igényel, mert életkoruknál fogva nem lehetséges velük a kommunikáció, és még nem tudják a fejüket önállóan megtartani. A füllyukasztás akkor lesz tökéletes, ha a fülcimpa fertőtlenítése után a fülbevaló helyét jelölő apró pont optimális helyre kerül. A jelöléshez sok türelem és gyakorlat szükséges. A gyermekekkel illetve a felnőttekkel szemben az újszülöttek, csecsemők szinte folyamatosan mozgatják a fejüket figyelve valamit vagy valakit, ezért lehetséges hogy hosszabb időt vesz igénybe a fülcimpa jelölése. A jelöléskor sok szempontot kell figyelembe venni például azt, hogy szinte senkinek sem egyforma a fülcimpa mérete és formája. Az aszimmetrikus különbségeket figyelve szimmetrikusan jelölök. Egy kicsit könnyebb dolgom van a nagyobb gyerekekkel, akik már kommunikálnak. Mielőtt elvégzem a fülbelövést tájékoztatom őket a beavatkozás minden lépésről, elterelve ezzel a figyelmüket, esetleges félelmüket. Elkerülve, hogy rögtön a fülcimpára terelődjön a figyelem, a kézfej bőrfelületén szemléltetem a bőrfertőtlenítés és a jelölés mókás mozzanatait. Sajnos néhány kisgyermek szorongva érkezik hozzám a korábban lezajlott fül-orr-gégészeti betegségek, beavatkozások miatt. Ebben az esetben csak akkor nem szoktam javasolni a füllyukasztást, ha látom, hogy nagyon rémült és megtorpant, félve a fájdalomtól, a számára ismeretlen új beavatkozástól korábbi rossz emlékei miatt. A fülbelövés ne generáljon újabb kellemetlen maradandó rossz emlékeket, inkább várjunk ki, míg a fülbelövés a gyermek saját kívánságára történhet.A füllyukasztás - fülbelövés mellett elérhető szolgáltatásom a köldök és orr piercing belövés.
Erről bővebben olvashatnak --->>> ITT

Studex Sensitive fülbevalók

Mivel a belőhető fülbevalóink különösen jól elviselhetők, sokan nem csak a füllyukasztáskor választják, hanem a belövést követően is hordják. A belőhető fülbevalóink bármeddig viselhetők. A vendégeink azonban gyakran tudatosan cserélik a fülbevalóinkat egy másik fülbevalónkra. Éppen ezért kínáljuk a STUDEX® Sensitive ékszereket. Ezek nem belőhető, hanem olyan értékes cserefülbevalók, amik minden nő és férfi számára stílusosan viselhetők. A STUDEX® Sensitive a különösen érzékeny fülek számára készült sorozat, amely egyúttal a legújabb divatot is követi.


Fülbelövés fiúknak, férfiaknak

Szalonomban örömmel fogadom azokat a fiúkat, férfiakat akik szeretnének fülbevalót viselni. Akkor is szívesen segítek, ha csak fél pár fülbevalót szeretnének belövetni. Amennyiben bizonytalanok az ékszerek kiválasztását illetően, szívesen segítek az aktuális trendek vagy a klasszikus fazonok közül a legmegfelelőbbet, az egyéniségükhöz leginkább illő fülbevalót megtalálni.

Barbell a fül porcos részébe a System 75 fülbelövő rendszerrel behelyezve. A barbellek steril nikkelmentes orvosi fémből készülnek. Az ékszer végét nem stekker, hanem menetes rögzítéssel egy golyó zár. A szolgáltatás ára tartalmazza az ékszer és a belövés munkadíját is.
Fülbelövés tiniknek

A már meglévő füllyukak mellé szívesen segítek további fülbevalók behelyezésében, akár fél pár belövése esetén is.
Gyertek el, vagy hozzátok a barátnőtöket is és az elképzelésetek szerint megtervezzük az új füllyukat majd a választott ékszerrel megtörténik a fülbelövés.


A fül porcos részének átlyukasztása...


Tragus - FülbelövésTragus - Helix

A legkedveltebb és leggyakoribb kérés a klasszikus fülbelövés után a tragus és a helix. A tragus latinul fülcsap, ami a fülkagyló külső, jellemzően háromszög alakú porcos részét jelenti. A fülkagyló felső íves, szintén porcos részét helixnek, antihelixnek nevezik. A fül ezen részeinek átlyukasztása saját tapasztalatom szerint nem sokkal fájdalmasabb mint a puha zsírszövetből, és kötőszövetes elemekből álló fülcimpa átszúrása. A gyógyulási ideje megegyezik a klasszikus füllyukakéval. A fülcimpa porcos része a fülbelövés után az első 6-8 napban kicsit érzékenyebb, ami napról napra egyre inkább múlik majd teljesen megszűnik. Fontos dolog a fülbevaló tisztán tartása, erről ne feledkezzünk meg!

A traguson és a helixen kívül a következő lehetőségeket vállalom :

Helix, Tragus, Anti-Tragus, Lobe, Anti-Helix, Outer conch, Rock, Dermal Punch illetve egyedi igény szerint megbeszélés alapján további helyekre is.

Fülcimpa tágító karika behelyezését nem vállalom!

Fülbelövés felnőtteknek

Ritkán kerül rá sor, hiszen a felnőtt nők nagy százalékban viselnek fülbevalót, mégis ha szeretne plusz fülbevalót a fülcimpájába, vagy korrekciót mert rosszul lett átlyukasztva, vagy a súlyos fülbevalók hordása miatt kitágult a füllyuk szívesen segítek. Probléma lehet továbbá a már korábban lőtt füllyuk esetleg egy hosszabb kihagyás után összenőtt. Miután a korrekció gyakori kérés egy külön oldalt szenteltem a probléma kezelésének lehetséges megoldásaira. Kérem tekintse meg Itt.Fülbelövés retro...

A régi idők fülbelövés technikája és a fülbelövéshez használt eszközök néhány mondatban

Csecsemő fülbelövés Sárvár

A 70-es évek elején váltotta le a tűvel történő mechanikus füllyukasztást az akkor modernnek számító rugós szerkezetű, de hangos fülbelövő készülék. Ez a megoldás már higiénikusabb volt, mert a fülcimpába steril fülbevaló került, gyorsabb is, mert pillanatok alatt elhelyezte a gép a fülbevalót a fülcimpába anélkül, hogy vérzett volna. Azonban hiába az újdonság, problémák sokaságát idézte elő a belőhető fülbevalók anyagának minősége, esetenként a szimmetriára való igény hiánya, valamint a belövéskor hallható hangos csattanás. A steril belőhető fülbevalókat szinte minden esetben a költséghatékony előállítás érdekében nikkellel ötvözték, ami gyakran gyulladást, allergiát idézett elő. Ezért az akkori álláspont és gyakorlat szerint alkoholos lemosást, kamillás borogatást, antibiotikum tartalmú krémek használatát javasolták a fülbelövést követően, valamint azt, hogy minél hamarabb cseréljék a belőtt fülbevalót a folyamatosan hordani kívánt fülbevalóra. Mindez a mai olvasat szerint meglehetősen korszerűtlennek tűnik és ma már tudjuk, hogy az is volt. A 70-es évek lehetőségei nem engedték meg a minőségi anyagok használatát és az esetenként képzetlen szakemberek gyakran követtek el olyan technikai hibákat, ami később a fülbevaló viselésnél problémát okozott. Néhány észrevétel a korszerűtlen anyagok használata és az esztétikai hibák miatt: a fülcimpa gyakori gyulladása, aszimmetrikus füllyuk, kényelmetlen fülbevaló viselés. Ebből adódnak azok a saját negatív emlékek és aggodalmak, amik gyermekeink tervezett fülbelövése előtt jogosan megfogalmazódhatnak bennünk.

Csecsemő fülbelövés SárvárEgy anyuka kérdezte: "A kislányom fülébe a fülbelövést követően, nosztalgiából a gyermekkori 14 karátos arany lencse fülbevalómat raktuk, amitől sajnos begyulladt a füle. Ez mitől lehet?"
Régebben főleg nikkelt, újabban azonban ennek allergizáló hatása miatt ezüstöt, sárgarezet, vörösrezet használnak az aranyékszerek ötvözéséhez. Tehát soha nem az arany allergizál, hanem az ékszergyártáskor használt ötvöző anyag. A Studex által forgalmazott 14 illetve 18 karátos aranyból készült belőhető fülbevalók garantáltan nikkelmentes ötvözettel készülnek, amit az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Hatósága (FDA) is ellenőrzött és engedélyezett.

A 70-es évektől mostanáig számos előnyös változás történt annak érdekében, hogy a fülbelövés napjainkban már ne egy kellemetlen, rossz élménnyel járó szolgáltatás legyen. A System 75 fülbelövő rendszerrel történő fülbelövés hangtalanul, humánusan és az egyszer használatos eszközöknek köszönhetően higiénikusan és biztonságosan kivitelezhető. Fülbelövést követően a fülcimpa a steril nikkelmentes orvosi fém fülbevalók használatával garantáltan nem gyullad be, a helyes technikának köszönhetően pedig a fülbevaló viselése nem kényelmetlen és a behelyezés mindig szimmetrikusan történik.

...és napjainkban

Korunk modern technikájáról, a fülbelövéshez használt professzionális eszközökről és a forradalmian új belőhető fülbevalókról

Csecsemő fülbelövés Sárvár

Az elmúlt, közel 40 év alatt korszerűsítették a fülbelövéshez használt eszközt, tökéletesítették a belőhető fülbevalók minőségét, valamint változott a behelyezés technikája is. Az amerikai Studex cég forradalmian új System 75 fülbelövő rendszerével a fülbelövés hangtalanul, a steril egyszer használatos kazettás módszernek köszönhetően rendkívül higiénikusan és a korábban használt rúgós szerkezet kiiktatásával minimális fájdalommal végezhető a szolgáltatás minden korosztály számára. A belőhető fülbevalók garantáltan nikkelmentes orvosi fémből készülnek. Újdonságnak számít a korábbi évekhez képest, hogy már nem csak nikkelmentes orvosi fémből készülnek a belőhető fülbevalók, hanem titániumból és 14 illetve 18 karátos aranyból is, amik szintén garantáltan nikkelmentesek. Ennek köszönhetően megszűntek a régebben tapasztalt problémák a fülbelövést követően. A korszerű eszközök mellé kifejlesztették a korábban nem ismert speciális utókezelő anyagokat, amik elősegítik a regenerációs folyamatot.

Fülbelövés, füllyukasztás Sárvár

A leggyakrabban feltett kérdések a fülbelövés szolgáltatás előtt a következők:

Fülbelövés, füllyukasztás SárvárSokan viselnek fülbevalót ha helyesen végzik a fülbelövést az tökéletesen veszélytelen beavatkozás. A fülbelövés bármelyik életkorban elvégezhető. A csecsemők fülbelövése egy kicsit speciálisabb módszert igényel, mert életkoruknál fogva nem lehetséges velük a kommunikáció, és még nem tudják a fejüket önállóan megtartani. A füllyukasztás akkor lesz tökéletes, ha a fülcimpa fertőtlenítése után a fülbevaló helyét jelölő apró pont optimális helyre kerül. A jelöléshez sok türelem és Fülbelövés, füllyukasztás Sárvárgyakorlat szükséges. A gyermekekkel illetve a felnőttekkel szemben az újszülöttek, csecsemők szinte folyamatosan mozgatják a fejüket, figyelve valamit vagy valakit, ezért lehetséges hogy hosszabb időt vesz igénybe a fülcimpa jelölése. A jelöléskor sok szempontot kell figyelembe venni például azt, hogy szinte senkinek sem egyforma a fülcimpa mérete és formája. Fülbelövés, füllyukasztás SárvárAz aszimmetrikus különbségeket figyelembe véve szimmetrikusan jelölök. Egy kicsit könnyebb dolgom van a nagyobb gyerekekkel, akik már kommunikálnak. Mielőtt elvégzem a fülbelövést tájékoztatom őket a beavatkozás minden lépésről, elterelve ezzel a figyelmüket, esetleges félelmüket. Elkerülve, hogy rögtön a fülcimpára terelődjön a figyelem, a kézfej bőrfelületén szemléltetem a fertőtlenítés és a Fülbelövés, füllyukasztás Sárvárjelölés mókás mozzanatait. Sajnos néhány kisgyermek szorongva érkezik hozzám a korábban lezajlott fül-orr-gégészeti betegségek, beavatkozások miatt. Ebben az esetben csak akkor nem szoktam javasolni a füllyukasztást, ha látom, hogy nagyon rémült és megtorpant, félve a fájdalomtól, a számára ismeretlen új beavatkozástól korábbi rossz emlékei miatt. A fülbelövés ne generáljon újabb kellemetlen maradandó rossz emlékeket, inkább várjunk ki, míg a füllyukasztás a gyermek saját kívánságára történhet.

A Studex újdonsága a Baby Box

Ha tanácstalan mit vigyen ajándékba az első baba látogatás alkalmával, ha nem tudja mit ajándékozzon karácsonyra, névnapra, húsvétra, ha nincs ötlete mit vegyen születésnapra, vagy keresztelőre, ajánlom figyelmébe a Studex újdonságát. A fülbelövés mellett ajándékozhat egy pár steril nikkelmentes orvosi fém fülbevalót, egy fényképtartós az „első fülbevalóm” felirattal ellátott díszdobozt, ami megőrzi a belőtt baby fülbevalót emlékbe. A díszdoboz továbbá alkalmas az első kipotyogott tejfog és az első levágott hajtincs tárolására is.
Ha a Baby Box felkeltette érdeklődését, kérem érdeklődjön elérhetőségeim bármelyikén, szívesen tájékoztatom a lehetőségekről.

A Baby Box tartalma:

Nikkelmentes orvosi fém fülbevalók

Belőhető nikkelmentes orvosi fém fülbevalók

 

Titánium fülbevalók

Belőhető titánium fülbevalók

Kedves Andi!

Szeretnénk megköszönni a kitűnő munkát!Nagyon szép a fülbevalója Kamillának.Nem is pirosodott be, nem fájlalja! Így igazi kiscsajszi lett belőle!
Üdvözlettel:
Alexandra

2012. december 16.

Csecsemő fülbelövés

Galéria
Csecsemő fülbelövés Andi Kozmetika
Csecsemő fülbelövés Csecsemő fülbelövés
Csecsemő fülbelövés Csecsemő fülbelövés
Csecsemő fülbelövés Csecsemő fülbelövés
Csecsemő fülbelövés Csecsemő fülbelövés
Csecsemő fülbelövés Csecsemő fülbelövés

 

Referenciák
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle
Csecsemő fülbelövés Balatonlelle Csecsemő fülbelövés Balatonlelle

Fülbelövés tiniknek, felnőtteknek
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle
Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle Fülbelövés, füllyukasztás Balatonlelle

Katt. IDE -->Facebook


Felnőtt fülbelövés

Köldök piecing belövés

Apple alkalmazások iPhone és iPad készülékekhez

Csecsemő fülbelövés

Szeretnél egy új fülbevalót, de nem tudod melyik állna jól?

Ez tovább nem probléma. Letölthetsz egy új ingyenes alkalmazást iPhone vagy iPad készülékedre az iTunes alkalmazásai közül. Az App Store keresőbe üsd be STUDEX, majd töltsd le az új alkalmazást és kezdődhet a játék.
Mindenkinek jó szórakozást kívánok!


Csecsemő fülbelövés

Csecsemő fülbelövés Szeretnéd elmenteni a telefonodba a szolgáltatás elérhetőségeit, hogy mindig kéznél legyen?

Bármilyen okostelefonunkra egyetlen mozdulattal telepíthetünk ingyenes QR-kód-leolvasó alkalmazást és letölthetjük a csecsemő fülbelövés elérhetőségeit névjegykártyafájl formájában (webcím, telefon, e-mail cím).
További fülbelövés, füllyukasztás, piercingbelövés témájú oldalak:
www.fulbeloves.com www.fullyukasztas.com www.mobilfullyukasztas.hu
www.fulbelovessiofok.hu www.fullyukasztasszekesfehervar.hu www.fulbeloveskaposvar.hu
www.fulbelovesbudapest.hu www.fulbelovesszekesfehervar.hu www.fullyukasztasbudapest.hu
www.csecsemofullyukasztas.hu www.mobilfulbeloves.hu www.fulcimpalyukasztas.hu
www.koldokpiercing.com www.piercingloves.hu www.piercingbeloves.hu
www.orrpiercingbeloves.hu www.koldokpiercingbeloves.hu www.babafulbeloves.hu
www.babafullyukasztas.hu www.fullyukasztassiofok.hu www.fulbelovessopron.hu
www.fulbelovesszombathely.hu www.fulbeloveszalaegerszeg.hu www.fulbelovesnagykanizsa.hu
www.fulbelovesveszprem.hu www.fulbelovesgyor.hu www.fulbelovestatabanya.hu
www.fulbelovesdunaujvaros.hu www.fulbelovesszekszard.hu www.fulbelovespecs.hu
www.fulbelovesmiskolc.hu www.fulbelovesszolnok.hu www.fulbelovesszeged.hu
www.fulbeloveskecskemet.hu www.fulbelovessalgotarjan.hu www.fulbeloveseger.hu
www.fulbelovesbekescsaba.hu www.fulbelovesdebrecen.hu www.fulbelovesnyiregyhaza.hu
www.fulbelovesheviz.hu www.fulbelovesbalassagyarmat.hu www.fulbelovesgyongyos.hu

Vissza a lap tetejére